Thursday, April 22, 2021

Juustopasta

Juustoa + pastaa = ei voi mennä vikaan! Tämä tehdään suoraa pannulle koska vaikka rakastan pastaa, vihaan siivilän ja kattilan pesemistä!


Juustopasta

- 1 sipuli [1,40 €/kg]
- pari valkosipulinkynttä [4,80 €/kg]
- nokare voita
- ruokakerma [0,70 €/purkki]
- vettä
- suolaa ja pippuria
- nipullinen spagettia [1,40 €/kg]
- parmesaania maun mukaan [5,70 €/kpl & 28,50 €/kg]

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli voissa. Lisää kupillinen - noin kolme desiä - vettä ja desi ruokakermaa. Lisää suolaa ja pippuria ja pasta.

Anna tekeytyä niin että pasta kypsyy ja sammuta levy. Raasta sekaan maun mukaan parmesaania, muutaman ruokalusikallisen verran riittänee.

Riittää kahdelle syöjälle tai yhdelle nälkäiselle!

No comments:

Post a Comment