Tuesday, October 23, 2018

Huono päivä

Paska kasaantuu. Ottaa päähän niin paljon että melkein naurattaa. Nukuin huonosti, näin painajaisia elämästäni.

Toisaalta on hyvä että kaikki vastoinkäymiset tulevat kerralla, tarpeeksi kun vituttaa niin sitä alkaa toimia. Näin ainakin minulla.

Lyhyesti kerrottuna:

Sain puhelun Kelasta. Reilun viikon päästä selviää, kannattaako työnteko rahallisesti lainkaan. Yritän pitää mielessä miten hyvää työ tekee mielelleni.

Kävin myös työkkärissä, sanoin suoraan etten ole kokenut saaneeni minkäänlaista tukea työllistymiseeni koko tänä valmistumisen jälkeisenä aikana. Jostain syystä minulle tuli paha mieli.

Ruska on ohi, kaikkialla leijuu pieni kuoleman lemu.

Viimeinen niitti tämän armottoman väsymyksen päälle oli kuitenkin se, että pankin maksukortin siru meni rikki ja kortin uusiminen ennen korttiin kirjattua määräaikaa maksaa kymmenen euroa.

KYMMENEN EUROA. Sen takia että te ette näiden vuosien jälkeenkään saa niistä korteista/siruista sen verran kestäviä että ne oikeasti riittäisivät edes sen määräajan mitä korttiin on laitettu?!?!?

Varmasti kaikilla pankeilla on tämä sama maksu, mutta kyseessä olevan pankin kanssa on ollut ongelmia jo pitkään. Aikoinaan avasin tilin tähän pankkiin halvemman opintolainan takia, sittemmin vuosien saatossa kaikki maksut ovat nousseet tasaista tahtia. Pelkkä tilin ja kortin omistaminen maksaa lähemmäs kympin.

Jos hyvin käy, siirrän päivittäiset pankkiasiani toiseen pankkiin ja pidän tässä toisessa pankissa vain lainat. Laskin että saan maksettua ne vajaassa neljässä vuodessa pois. Pääseehän tuostakin paskasta.

EDIT: Nyt jo naurattaa tämä asenneongelmani. Kävin kahdessa eri kaupassa, maksoin kortilla, hyvin toimi.

No comments:

Post a Comment